آمار مطالب کل مطالب : 1551 کل نظرات : 0آمار کاربران افراد آنلاین : 1 تعداد اعضا : 6 آمار بازدید بازدید امروز : 619 باردید دیروز : 999 گوگل امروز : 62 گوگل دیروز : 100 بازدید هفته : 5627 بازدید ماه : 21002 بازدید سال : 38240 بازدید کلی : 467450
موضوعات
دانستنیهای پزشکی دانستنیهای جنسی و زناشویی دانستنیهای جالب دانستنیهایی درباره بیماریها دانستنیهای غذایی دانستنیهای آرایشی و زیبایی دانستنیهای نوزادان و کودکان دانستنیهای آشپزی و خانه داري موفقیت،کسب و کار استخدام و معرفی سایتهای درآمدزا دانستنی های زندگی دانستنی های مذهبی داستان و دانستنيهاي عشقي دانستنی های علمی دانستنی های تغذیه دانستنیهای عمومی خانواده و ازدواج هنری
درست کردن پرتقال ژله ای خیلی آسونه و میشه به هر رنگی تهیه ش کرد و تو مهمونی ها و جشن های مختلف، مهمون ها رو غافلگیر کرد. پس در ادامه با من همراه باشید: طرز تهیه:
پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف میکنیم. حالا میتونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال).
حالا ژله ها رو با رنگهای دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده میکنیم و تو 18 پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم.
بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به 3 یا 4 برش تقسیم میکنیم که تعداد برشها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره.
از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید.
نکته:
* مسلما کمی از هر ژله اضافه میاد که میتونیم پرتقالهای بیشتری استفاده کنیم و پرتقال های ژله ای بیشتری تهیه کنیم و یا از اونها برای تهیه ژله تو ظرفهای دلخواه استفاده کنیم.
* برای اینکه بعد از برش زدن پرتقالها، ژله ها آسیب نبینن و فرمشون رو از دست ندن؛ بهتره برای قرار دادن ژله توی یخچال، سطح ژله با کاغذ روغنی پوشیده بشه و بیش از زمان ذکر شده در دستورالعمل توی یخچال بمونه.
مواد اولیه :
پرتقال9 عدد
پودر ژله6 بسته (با 6 رنگ و طعم مختلف)
امتیاز :
نتیجه : 4 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 1
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب بازدید : 2527 تاریخ : شنبه 10 / 10 / 1392 زمان : 23:3 | نویسنده : خانم باران نفیسی | لینک ثابت | نظرات ()